Inför EM kvalet Moldavien – Sverige 27 Mars

Den 27 Mars 2015 är det dags för fotbolls EM 2016 kval mellan Sverige och Moldavien och då är det bara seger som gäller för båda lagen.

Moldavien ligger sist i tabellen och måste vinna sina hemmamatcher nu om det skall bli något EM men inte mycket tyder på det. Sverige behöver 3 poäng för att inte Österrike ska avgöra gruppen innan halva serien är spelad.

Sverige har på 4 matcher 1 seger och 3 kryss och 6 poäng och det innebär att gruppen är vidöppen då både Ryssland och Montenegro kan gå förbi om vi börjar tappa poäng.

Tabell EM kvalet i fotboll

Tittar man på tabellen ser man snabbt att Österrike blir svåra att a sig förbi då de redan har 4 poäng till godo på Sverige. Så då kan det bli tal om att sikta in sig på andraplatsen i gruppen. oavsett är det bara seger som gäller för Sverige i matchen mot Moldavien.

Em kval tabell

Trots att Moldavien är lågt rankat på UEFAs lista så har de svarat för flera bra insatser på hemmaplan och det är inget drömscenario att spela här. Sverige hoppas givetvis på ett snabbt mål och på så sitt få Moldavien att flytta upp och kunna kontra in fler mål. Med Zlatan på plan kommer det bli målchanser oavsett hur bra Moldavien försvarar sig.

Odds på matchen finns hos Speltips Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *