Inför Frankrike – Sverige VM kval 11 november 2016

Här hittar du allt Inför Frankrike – Sverige VM kval 11 november 2016. Detta är den viktigaste matchen hittills om vi skall kunna nå Fotbolls VM i Ryssland 2018!

Sveriges kvalmatcher till Fotboll VM 2018

Sverige har inlett VM kvalet bra med 7 poäng på 3 matcher. Nu väntar svårast möjliga motstånd när vi möter gruppfavoriten Frankrike på bortaplan. Lägg därtill att vi har skador på båda våra ordinarie ytterbackar och vår viktigastee anfallare Markus Berg.
Detta kommer onekligen bli svårt, men det är tillfällen som dessa Sverige kan överraska!

Missa inte att nya spelbolaget Mr Green har 500 kr bonus och riktigt bra odds på matchen. Till Mr Green

Frankrike – Sverige VMkval 11 November 2016

Frankrike möter Sverige hemma på Stade De France i Paris i Vm kvalet den 11 november 2016. Det är en svår uppgift för alla landslag och det finns risk för att Sverige blir överkört. Men med ett defensivt grundspel kan ändå chanser till omställningar ske och där har John Guidetti visat sig vara bra tidigare.

Frankrike har inledde kvalet med 0-0 borta mot Vitryssland. Därefter 4-1 hemma mot Bulgarien och nu senat 1-0 borta mot Holland. Det gör att Sverige och Frankrike delar på ledningen i gruppen på samma poäng och målskillnad.

Inför Frankrike – Sverige så har Sverige spelat 3 VM kval matcher. Första fick vi 1-1 hemma mot Holland. Därefter vann vi borta med 1-0 mot Luxemburg för att sedan briljera och vinna med 3-0 hemma mot Bulgarien.
Läs mer om Frankrike – Sverige i VM kvalet

Laguppställningar Frankrike – Sverige

Laguppställningar Frankrike och Sverige är än så länge bara gissningar men vi tror att dessa spelare får chansen rån start:

Sveriges laguppställning:
Robin Olsen
Kraft, Lindelöf, Granqvist, Wendt
Forsberg, Ekdal, Hiljemark, Durmaz
Guidetti, Toivonen

Det blir Toivonen och Guidetti på topp om man får tro förhandssnacket. Fortfarande osäkert hur Janne Andersson kommer att formera mittfältet.

Frankrikes laguppställning:
Lloris
Sagna, Varane, Koscielny, Kurzawa
Pogba, Matuidi
Dembele, Griezmann, Payet
Giroud

Frankrike har ett bra lag på alla positioner och oavsett vilka spelare de väljer för dagen har de ett bättre lag än Sverige på alla platser. Detta blir onekligen svårt!

Odds Frankrike – Sverige VM kval

Här följer bästa odds på Frankrike – Sverige VM kval den 11 November 2016:
1 bästa odds 1,25 Bet365
X bästa odds 6,05 Betsson
2 bästa odds 14,00 Betsafe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *