Inför Sverige – Frankrike VM-Kval 9 juni 2017

Här hittar du allt inför Sverige – Frankrike VM-Kval 9 juni 2017. Detta är den 6 VM-kvalmatchen för Janne Andersson och hans mannar för att kunna nå Fotbolls VM i Ryssland 2018!

Inför Sverige - Frankrike VM-Kval 9 juni 2017

Sverige har inlett VM kvalet helt bra och ligger på andra plats i VM-kvaltabellen. Endast Frankrike ligger före med 13 poäng mot Sveriges 10. Skulel Sverige kamma hem alla poängen på Friends Arena på fredag kväll hamnar man på samma poäng som Frankrike. Nu gäller det att få revanch från den snöpliga förlusten nere i Frankrike.

Missa inte att nya spelbolaget Coolbet har 1000 kr bonus och riktigt bra odds på matchen. Till Coolbet

Sverige – Frankrike VM-Kval 9 juni 2017

Sverige och Frankrike spelar i årets andra tävlingsmatch hemma på Friends Arena. Det är osäkert om Mittfältsgeneralen Albin Ekdal kan komma till spel pga skada. Ersätter gör troligen någon av Sebastian Larsson eller Jakob Johansson.

Sverige har några nyckelspelare som visat god form det senaste och kan det fortsätta finns det stora chanser till 3 mycket viktiga poäng mot fransoserna. Nu gäller det bara att hålla truppen skadefri i slutet av säsongen och avsluta med en stark insats mot ett Frankrike som är ett av Europas och kanske världens bästa landslag. Det är idel världstjärnor och blivand världsstjärnor som reser till svensk mark segervissa!

För Frankrike är det ett litet frågetecken för Paul Pogba som förnärvarande har en muskelskada som vägrar läka. Troligtvis kommer han dock tillbaka till landskampen mot Sverige. Annars ser det bra ut för Fransmännen men det ar i slutet av säsongen och många är slitna efter mycket matcher. Detta kan vara något som talar för Sverige som verkligen ser fram emot denna matchen och chans till revansch.

Laguppställningar Sverige – Frankrike

Laguppställningar Sverige – Vitryssland är än så länge bara gissningar men vi tror att dessa spelare får chansen från start:

Sveriges laguppställning:
Robin Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Forsberg, Johansson, Hiljemark, Durmaz
Guidetti, Berg

Det blir Berg och Guidetti på topp om man får tro förhandssnacket. Fortfarande osäkert hur Janne Andersson kommer att formera mittfältet.

Frankrikes laguppställning:
Målvakt: LLoris
Försvar: Sidibe, Koscielny, Umtiti , Mendy
Mittfält: Dembele, Matuidi, Kante, Mbappe
Off mittfält: Griezmann
Anfall: Giroud

Kan Stjärnskottet Mpappe som bara är 18 år få chansen mot Sverige? Mycket talar för det då han haft en sagolig säsong i Monaco. Vågar Deschamps chansa eller kommer Pogba in istället? Vi får vänta och se till den 9 juni så vet vi hur det går.

Odds Sverige – Frankrike VM kval

Här följer bästa odds på Sverige – Frankrike VM kval den 9 juni 2017:
1 bästa odds 4,60 WilliamHill
X bästa odds 3,75 Unibet
2 bästa odds 1,80 Unibet

För uppdaterade odds på matchen hänvisar vi till denna sidan

Detta var allt vi hade Inför Sverige – Frankrike VM-Kval 9 juni 2017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *