Inför Sverige – Italien 10 november 2017 Play Off

Vi ger dig allt Inför Sverige – Italien 10 november 2017 i Play Off. Sverige fick den absolut svåraste lottningen till Play-off när Italien drogs fram. Dessutom får man inleda på hemmaplan och Italien har chansen att avgöra allt nere i Rom den 13 november. Då vet vi vem som får spela Fotbolls VM 2018 i Ryssland.

Sverige och Italien möts i två matcher som spelas 10 november 2017 på Friends och returen som spelas borta 13 november i Italien.

Inför Sverige - Italien 10 november 2017 Play Off

Sverige – Italien 10 november 2017 Play Off

Sverige har spelat bra i kvalet och fick till slut en Play-off-plats istället för Holland. Inte många som trodde det när VM-kvalet startade förra hösten, Dessutom ett tomrum utan Zlatan och en ny förbundskapten i Janne Andersson. Med facit i hand har Sverige spelat över sin förmåga och kan man kräma ur det sista i två matcher mot Italien så kan det kanske bära hela vägen till VM i Ryssland. En förutsättning är en vinst på hemmaplan. I alla fall inte släppa in nåt mål. Får Italien ett mål att gå på blir de svårslagna nere i Rom.

Italien har ett erfaret lag och har varit med i samtliga VM-slutspel sedan 1958. Men nån gång ska vara den första och i kvalet har spelet inte sett jätteimponerande ut. Visst man har vunnit många matcher men det har varit med uddamålet. Spanien rådde man inte på som gick obesegrade genom kvalgruppen. Osäker form och skadebekymmer på en del tongivande spelare ororar förbundskaptenen lite. Men som de flesta italienarna så har de en övertro på sig själva. 0-0 är nog ett gångbart resultat som speltips

Vi kan tipsa dig om att Bet365 ger pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0 på utvalda marknader. Till Bet365

Laguppställningar Sverige – Italien

Laguppställningar Sverige – Italien är än så länge bara gissningar men vi tror att dessa spelare får chansen från start:

Sveriges laguppställning:
Robin Olsen
Krafth, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Forsberg, Johansson, Ekdal, Claesson
Toivonen, Berg

Det blir Toivonen och Berg på topp om man får tro förhandssnacket. Lustig saknas eftersom han är avstängd. Duglige Emil Krafth ersätter.

Italien laguppställning:
Målvakt: Buffon
Försvar: Darmian, Bonucci. Chiellin, Spinazzola
Def Mittfält: De Rossi, Verratti
Off Mittfält: Candreva, Insigne
Anfall: Immobile, Eder

Osäkert om Veratti och De Rossi hinner bli spelklara då de dras med skadebekymmer just nu. Finns dock gott om dugliga ersättare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *