Inför Sverige – Sydkorea 18 juni 2018 VM

Här hittar du allt inför Sverige – Sydkorea 18 juni 2018 VM. Du hittar bästa odds, laguppställningar och speltips på Sverige mot Sydkorea i VM

Sverige inleder sitt VM-äventyr borta i Ryssland med match mot Sydkorea. Matchen spelas i Nischny Novgorod måndag den 18 juni kl 14:00. Så har du inte semester är det läge att sticka tidigare från jobbet för att se matchen. Matchen visas av SVT och Svtplay.

Missa inte att Unibet ger dig dubbel vinstboost på Sverige. Till Unibet

Inför Sverige - Sydkorea 18 juni 2018 VM

Sverige – Sydkorea 18 juni 2018

Sverige har spelat knapert och målsnålt inför Vm och har inte gjort ett enda mål på över 330 minuter. Dock har man ett mycket stabil försvar över hela banan som gör det svårt att göra mål på. Längst fram litar man på Toivonen och Berg ska fixa fram några mål. Dessutom har man en kreativ spelare i form av Emil Forsberg. Viktigt att han hittar formen i detta VM om det ska gå vägen till slutspel för de svenska laget.

I truppen på 23 man finns det stabila och försvarsinriktade spelare. Det saknas dock en del kreativitet i den sista tredjedelen. När nu John Guidetti åkt på en skada så finns det bara Kiese Thelin att byta av där framme. Vi litar på att janne har ett extra ess i ärmen för att ta oss vidare ändå. Man kan ju göra mål på fasta situationer också.

För Sydkorea har det också uppstått en del frågetecken när man tittar på resultaten i träningsmatcherna. I vinst på de senaste 5 matcherna skrämmer inte överdrivet. I Son som spelar i Tottenham har man dock en riktigt duktig anfallare. Får han löpa in bakom en trög backlinje kan det uppstå problem. Gäller att mittfältarna stoppar eventuella bollar tidigt.

Laguppställningar Sverige – Sydkorea

Laguppställningar Sverige – Sydkorea är än så länge bara gissningar men vi tror att dessa spelare får chansen från start:

Sveriges laguppställning:
Robin Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Claesson, Ekdal, Larsson, Forsberg
Toivonen, Berg

Det blir Berg och Toivonen på topp om man får tro förhandssnacket. Fortfarande osäkert hur Janne Andersson kommer att formera mittfältet.

Sydkoreas laguppställning:
Målvakt: Kim Seung-Gyu
Försvar: Kim Young-Gwon, Jang Hyun-Soo, Min-Woo Kim, Chul-soon Choi,
Mittfält: Ki Sung-Yeung, Jung Woo-Young, Lee Jae-Sung, Chang-Hoon Kwon
Anfall: Son Heung-Min, Koo Ja-Cheol

Bästa Odds Sverige – Sydkorea VM

Här följer bästa odds på Sverige – Sydkorea VM den 18 juni 2018:
1 bästa odds 2,15 Unibet
X bästa odds 3,30 Interwetten
2 bästa odds 3,95 Coolbet

För uppdaterade odds på matchen hänvisar vi till denna sidan

Detta var allt vi hade inför Sverige – Sydkorea 18 juni 2018 VM i Ryssland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *