Inför Sverige – Vitryssland VM kval 25 mars 2017

Här hittar du allt Inför Sverige – Vitryssland VM kval 25 mars 2017. Detta är den 5 VM-kvalmatchen för Janne Andersson och hans mannar för att kunna nå Fotbolls VM i Ryssland 2018!

Inför Sverige - Vitryssland VM kval 25 mars 2017

Sverige har inlett VM kvalet helt ok med 7 poäng på 4 matcher. Nu gäller det att skaka av sig den bittra förlusten borta mot Frankrike i höst och blicka framåt mot ett nytt år och nya kvalmatcher. Denna matchen mot Vitryssland är på förhand en match Sverige ska vinna 9 gånger av 10.

Missa inte att nya spelbolaget Coolbet har 1000 kr bonus och riktigt bra odds på matchen. Till Coolbet

Sverige – Vitryssland VM kval 25 mars 2017

Sverige – Vitryssland spelar i årets första tävlingsmatch hemma på Friends Arena. Janne Andersson testade lite nytt under januariturnén och kanske kan någon av spelarna där slå sig in i en eventuell VM-kvaltrupp. Vi tror dock att manskapet blir ungefär samma som mot Frankrike men med undantag av Guidetti som är skadad.

Sverige har några nyckelspelare som visat god form det senaste och kan det fortsätta finns det stora chanser till 3 mycket viktiga poäng mot vitryssarna.

Vitryssland är ett lag som spelar disciplinerat men inte särskilt bra. De förlorade till exempel mot Bulgarien med 1-0 som vi slog enkelt med 3-0. Så får man tippa så borde Sverige vinna med ett par bollar. Risk för underskattning kan dock vara farligt och det gäller för Sverige att skruva upp tempot så kommer inte Vitryssland att hänga med.

Laguppställningar Sverige – Vitryssland

Laguppställningar Sverige – Vitryssland är än så länge bara gissningar men vi tror att dessa spelare får chansen från start:

Sveriges laguppställning:
Robin Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Forsberg, Ekdal, Hiljemark, Durmaz
Toivonen, Berg

Det blir Berg och Toivonen på topp om man får tro förhandssnacket. Fortfarande osäkert hur Janne Andersson kommer att formera mittfältet.

Vitrysslands laguppställning:
Målvakt: Gorbunov
Försvar: Polyakov, Filipenko, Martynovich , Politevich
Mittfält: Kendysh, Nekhaychik, Mayevskiy, Hleb, Gordeychuk
Anfall: Laptev

Vitryssland har egentligen bara en spelare som är någorlunda känd och det är Alexander Hleb med ett förflutet i Arsenal och Barcelona. Nu spelar 35-åringen i Bate Borisov hemma i Vitryssland.

Odds Sverige – Vitryssland VM kval

Här följer bästa odds på Sverige – Vitryssland VM kval den 25 mars 2017:
1 bästa odds 1,53 WilliamHill
X bästa odds 4,10 Unibet
2 bästa odds 7,75 Unibet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *