Odds och speltips Ryssland – Saudiarabien 14 Juni 2018

FotbollsVM inleds med matchen Ryssland – Saudiarabien den 14 Juni 2018. Det är hemmanatioen Ryssland som får bära favoritskapet och tre poäng är nog ett måste om man ska kunna slåss om gruppsegern i Grupp A. I guppen ingår även Uruguay och Egyptien. Matchen spelas kl 17:00 och sänds i SVT och SVT Play.

Speltips Ryssland – Saudiarabien 14 juni 2018

Ryssland kommer till VM utan att ha spelat något kvalspel då man är direktkvalificerad som hemmanation. Det kan vara både bra och dåligt. Rysslands stora fördel är att man kommer ha ett enormt publiktryck och därmed kanske lite fördel även från domarnas sida. Rysslands styrka är annars kollektivet och trots att man saknar en riktig storstjärna finns ändå goda chanser att nå långt i VM.

Saudiarabien är inget storlag inom fotboll och att ens ta sig till VM är starkt. Räkna med att Saudiarabien kommer spela mycket defensivt och hoppas på kontringar. Det mesta talar för Ryssland och så tror även vi!

Bästa odds Ryssland – Saudiarabien 14 Juni 2018

Tittar man på oddsen så är Ryssland stora favoriter hos spelbolagen. Och vi kn bara hålla med. Ryssland bör vinna öppningsmatchen ganska enkelt. Saudiarabiens chans att ta poäng ligger i en enorm defensiv insats där man försöker hålla nollan. Vi tror dock inte att man klarar det.

Bästa odds
1. bästa odds 1,43 hos Coolbet
X. bästa odds 5,00 hos Interwetten
2. bästa odds 12,00 hos Unibet

Spela på VM med oddsbonus

Passa på att starta VM med en riktigt bra oddsbonus. Fördelen med att ta en bonus innan VM startar är att man hinner klara av omsättningskraven enkelt då det finns mycket att betta på under fotbolls VM 2018!

LeoVegas är det spelbolaget som just nu har den bästa oddsbonusen. Den är på 200% upp till 2000 kr! Sätt in 1000 kr och du får 2000 kr i bonus av LeoVegas. Sammanlagt har du då 3000 kr att spela med på odds! Det är den bästa tänkbara starten på fotbolls VM för alla som spelar på odds!

Till LeoVegas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *